Gå til indhold

Praktikanter

Ambassaden i Canberra og Hansdelskontoret i Sydney søger praktikanter til perioden 1. februar 2024 til 31. juli 2024

Den danske ambassade i canberra

Den danske ambassade i Canberra tilbyder praktikophold i den politiske afdeling og afdelingen for økonomisk diplomati. Praktikopholdet har en varighed på 6 måneder.

Ansøgere skal enten være danske statsborgere eller have boet i Danmark i en længere årrække. Det er yderligere en forudsætning, at vedkommende er indskrevet på et dansk eller udenlandsk universitet. Du skal have gode dansk- og engelskfærdigheder såvel mundtligt som skriftligt.

På vores engelske hjemmeside kan du finde udtalelser fra tidligere praktikanter, læse mere om stillingerne og søge demIntern at the Danish Embassy in Canberra

 

Trade council i sydney

Bliv en del af et fantastisk team i Australiens største og mest pulserende by, hvor du vil blive involveret i spændende projekter og fremme eksport mellem Danmark og Australien.

Kun danske studerende eller studerende med tæt tilknytning til Danmark kan søge. Det er yderligere en forudsætning, at vedkommende er indskrevet på et dansk eller udenlandsk universitet. Du skal have gode dansk- og engelskfærdigheder såvel mundtligt som skriftligt.

 

Læs mere på vores engelske hjemmeside: Intern at Trade Council