Gå til indhold

Praktikanter

Ambassaden i Canberra og Hansdelskontoret i Sydney søger praktikanter til perioden 1. februar 2024 til 31. juli 2024

Den danske ambassade i canberra

Den danske ambassade i Canberra tilbyder praktikophold i den politiske afdeling og handelsafdelingen. Praktikopholdet har en varighed på 6 måneder. Se venligst nedenstående links med ansøgnings detaljer.

Ansøgere skal enten være danske statsborgere eller have boet i Danmark i en længere årrække. Det er yderligere en forudsætning, at vedkommende er indskrevet på et dansk eller udenlandsk universitet og har gennemført sin bacheloruddannelse. Du skal have gode dansk- og engelskfærdigheder såvel mundtligt som skriftligt.

Studerende søges til praktikophold i den politiske afdeling

Studerende søges til praktikophold i handelsafdelingen

Trade council i sydney

Bliv en del af et fantastisk team i Australiens største og mest pulserende by, hvor du vil blive involveret i spændende projekter og fremme eksport mellem Danmark og Australien.

Kun danske studerende eller studerende med tæt tilknytning til Danmark kan søge. Det er yderligere en forudsætning, at vedkommende er indskrevet på et dansk eller udenlandsk universitet og har gennemført sin bacheloruddannelse. Du skal have gode dansk- og engelskfærdigheder såvel mundtligt som skriftligt.


Vi har ingen ledige praktikstillinger i øjeblikket. Vi vil åbne for ansøgninger igen i februar 2024.