Gå til indhold

Sektor i fokus Australien

Oversigt over hvilke sektorer, der især er vækstområder i Australien.

The Trade Council har samlet alle sektor- og markedsanalyser mv. på thetradecouncil.dk. Derfra er det muligt i de markeds- og sektoranalyser og rapporter, som The Trade Council udarbejder og løbende opdaterer. Det er gratis, men man skal oprette sig som bruger.

Bæredygtigt byggeri

Australien forventer en markant befolkningstilvækst de næste årtier, og kombineret med krav fra befolkningen og omverden for en grønnere fokus, har Australien behov for løsninger inden for bæredygtigt byggeri; præfabrikerede huse, løsninger og materialer til lavenergi byggeri.

Clean tech

Med Australiens unikke økologi og naturområder og behovet for at bevare og beskytte disse er ‘clean energy’ løsninger i højsædet. De største vækstområder inden for den australske energi og miljøsektor er:

  • Bæredygtig energi
  • Smart Grid
  • Affalds- og spildevandshåndtering

Markedsinformation om Australien

The Trade Council har samlet alle sektor- og markedsanalyser mv. på ét website: thetradecouncil.dk. Derfra er det muligt at downloade alle rapporter, analyser og publikationer, som The Trade Council udarbejder og løbende opdaterer. Det er gratis, men man skal oprette sig som bruger første gang. Se direkte link til informationerne om Australien nedenfor.