Spring til indhold

bObles

Dansk design har gode muligheder i Australien. Senest er bObles, der producerer multifunktionelle børnemøbler i farverigt design begyndt at indtage markedet.

I 2010 indledte danske bObles sit eksporteventyr i Australien. Det første skridt var at finde den helt rigtige distributør.

”Ved hjælp af Det Danske Handelskontor i Sydney har vi fået etableret et solidt samarbejde med Exquira, en af markedets dominerende distributører,” siger Michael Højbjerg, salgsdirektør i bObles, og fortsætter:

”Exquira er det rette match for os, idet de forstår kompleksiteten, designet og funktionaliteten i vores produkt. Endvidere var det en forudsætning ved udvælgelsen, at distributøren var etableret og anerkendt med et veludviklet, landsdækkende forhandlernetværk.”

Det var ikke svært at vække interessen hos de australske distributører, og Muriel Altink og Karin Rook, direktører i Exquira, bObles’ australske distributør, er ikke i tvivl om hvorfor. ”bObles’ farverige og inspirerende design går rent ind hos forbrugerne. Møblerne inspirerer til leg og har samtidig en unik funktionalitet, idet de udvikler børnenes motorik, og det vækker interesse hos australierne,” forklarer de.


Australien er meget positiv over for danske produkter. De forbindes med unikt design, kvalitet og funktionalitet.

”Det vrimler med gode eksportmuligheder for danske virksomheder, og de danske produkter klarer sig godt i Australien,” fastslår generalkonsul Michael T. Hansen.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Det danske Handelskontor i Sydney
Rikke Scheel Gamborg
Tlf.: +61 2 8298 5777
E-mail: rikgam@um.dk