Spring til indhold

Sygeplejersker og jordemødre krydser  kontinenter

Vikarbureauet POWERCARE A/S i Viby ved Aarhus er i gang med at sende de første skandinaviske sygeplejersker og jordemødre til Australien. Bureauet er højt specialiseret og leverer i forvejen specialsygeplejersker, jordemødre og speciallæger til Skandinavien og Mellemøsten.

POWERCARE’s adm. direktør Lisbeth Sejer fortæller, at virksomheden har fået god hjælp fra Eksportrådet i Oceanien i forbindelse med bearbejdningen af det australske marked.

”I 2011 kontaktede vi Eksportrådet for at afklare, hvilke krav det australske sundhedsvæsen stiller til såvel vikarbureauet som de udsendte sygeplejersker og jordemødre. Med Eksportrådets hjælp lykkedes det både at få svar på de spørgsmål og at identificere relevante samarbejdspartnere,” siger Lisbeth Sejer.

Eksportrådets indsats resulterede i et omfattende besøgsprogram på australske hospitaler over to omgange, hvor POWERCARE’s folk mødte en række potentielle kunder, hvilket i sidste ende betød, at POWERCARE fik en aftale i stand med nogle af de største og mest interessante hospitaler.

”Med vores henvendelse til Eksportrådet i Oceanien fik vi sat skub i projektet, og vi fik på den måde fat i de rigtige beslutningstagere i en branche, hvor kongekrone og segl i høj grad hjælper. Vi er yderst tilfredse med den hjælp, vi har fået og ser frem til at sende flere skandinaviske sygeplejersker og jordemødre til Australien,” fastslår Lisbeth Sejer. 

For yderligere information eller oplysninger om, hvordan Eksportrådet i Oceanien kan hjælpe dig og din virksomhed, kontakt venligst:

Ambassaden i Canberra
Michelle Carden
Handelsrådgiver
miccar@um.dk